Perijantai ja 13. päivä

Koko viikko on ollu perijantaita ja 13. päivää! Mööffin laki on purru oikeen urakalla: kaikki, mikä on voinu mennä pielehen, on menny pielehen. Tosin mistää ei aiheutunu mitää varsinaasta katastrooffia, mutta sai mun kumminki miettimähän, jotta oonkahan mä sittekkää oikialla alalla.

Ensi yhyren työntekijän palakka ei ollu menny pankis läpi, ku sille oli pankin vaihron yhteyres jääny tietoohin väärä BIC-koori. Piti perua kaikkien samas palakanmaksus olevien palakat, korijata se yks tilitieto ja lähettää se sitte uurestansa maksuhun.

Mutta mä onnetoon tavan tohelo onnistuun lähettämähän kaikki palakat maksuhun. Niin jotta kaikille muille meni palakka toisehen kertahan paitti tälle, joka sai tällä toisella maksukerralla vasta ensimmääsen palakkansa…

Enkä eres itte hoksannu virhettäni ennen ku yks työntekijä otti yhteyttä ja kysyy, mitenkä hän palauttaa toisen palakan. Onneksi ei ollu ku viis palakkaa tällä kertaa. Ja yks niistä oli tietysti se meirän asiakasyrityksen omistaja. Se ei tosin ollu kommoonansa asiasta. Totes vain, jotta hän on jo palauttanu ylimäärääsen suorituksen firman tilille.

Mä laitoon sähköpostia näille muille ja pyytelin palauttamahan liikaa maksetut. Kaks on jo ilimoottanu palauttanehensa rahat, mutta yhyrestä ei kuulunu mitää. Toivottavasti seki palauttaa vaikkei mulle mitää ilimoottaasikkaa.

Kovasti mä pyytelin anteeksi niin työntekijööltä ku asiakkahaltaki. Tälläästä ei saisi päästä tapahtumahan.

Keskiviikkona mulla oli etäkouluutusta lomapalakkalaskennasta. Mulle ei ollu tullu koulutuslinkkiä, vaan pomon piti tulla mun konehelle ja hakia se sinne omasta sähköpostistansa. Sitte ei toiminu mun kuulokkehet. Tai kuulokkehet toimii, muttei konehes ollu paikkaa, mihinkä olis saanu mikrofoonin piuhan. Piti laihnata pomon kuulokkehia ku ne on usb-liitännällä.

Ku lopuuksi saatihin yhteys toimimahan ja alaattihin varsinaanen kouluutus, niin kouluttaja tuumas, jotta on niin ihana kuulla pohojalaasta puhetta. Tuli kuulemma aiva ikävä. Hän oli Seinäjoelta lähtöösin ja asusteli ny Hyvinkäällä. Ei ollu koronan takia pääsny käymähän aikoohin täälä. Sanoo, jotta hän muuttaas heti takaasi tänne, jos vain molemmille löytyys töitä.

Koulutus sujuu hyvin, ku mä tein hänen ohojeettensa mukahan ja hän vain seuras, jotta mä teen oikeen. Sillä lailla oppii parahiten, ku saa itte teherä.

Paitti! Ku yhteys oli jo katkaastu ja mä meinasin jatkaa niitä lomapalakkajuttuja ittekseni, niin tajusin, jotta olimma teheny väärin! Tai siis – minähän ne tein, mutta ei kouluuttajakaa havaannu. Oltihin laitettu viimme lomanmääräytymisvuoren tietoja tälle kuluvalle lomanmääräytymisvuorelle.

Mä yritin omin päin järkeellä, kuinka se korijattaas ja laitoon kouluuttajalle sähköpostihin kuvakaappauksia, jotta olisko ne sen mielestä oikeen. Ei oo tullu toistaaseksi vastausta, niin jotta se homma on ny jäis.

Eileen ja tänään oon kärsiny päänsäryystä, niin jotta aamupäivällä mun teki jo oikeen häjyä. Eileen töistä tultua otin Purana-Kapsin ja tuntuu, jotta särky meni ohi ja sain yönki nukuttua ihan kohtuullisesti. Mutta aamulla alakoo taas jyskytys, niin jotta otin heti suosista yhyren kapselin. Ei auttanu, puoli yhyrentoista mais otin toisen. Ei auttanu. Ehtoopäivän kaffettunnilla otin vielä yhyren ja ny tuntuu, jotta olis taas ainaki toistaaseksi hellittäny. Nokka on ollu tukos jo pitkän aikaa ja korvaki on suurimman osan aijasta lukos. Mutta ny tuntuu, jotta alakaaskahan neki jo vähä mennä ohi.

Onneksi mä en oo ollu ainut, joka on tuskaallu tällä viikolla töirensä kans. Pomosta alakaen tuntuu harrannehen vastahan vähä kaikilla. Tiinan kans ollahan huokaaltu puolin ja toisin ja tuumattu pitkin viikkua, jotta tohoritahanko eres tulla töihin perijantaina, jos koko viikko on jo ollu näin vaikiaa, niin mitä sitte on perijantaina ja 13. päivänä. (Oltihin me kumpiki töis enkä ainakaa tierä teheneheni tänään lisää virheetä.)

Tästä tuli ny tälläänen rutinakeissi tällä kertaa. Kiitos ja anteeksi!

Advertisement

2 Replies to “Perijantai ja 13. päivä”

  1. Joskus vaa o päivii, ettei mikkää tunnu onnistuva. Onneks se o ohimenevä ilmiö. Tsemppiä seuraava viiko koitoksii.

    1. Kiitos. Eikähän se tästä taas. Nyt oli vain jostaki syystä koko viikko takkuunen. Onneksi osattihin ottaa huumorilla ja laskettihin leikkiä niin ittemmä ku toistemmaki kustannuksella. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: