Sellaasta tuumaalin

… jotta plokien aika taitaa olla ohi. Jutut on vissihin siirtyny instakrammihin. Minä en.

Eipä tuu enää ittekkää pahemmin kirijooteltua tänne. Ja jos joskus olis jotaki mielen päällä, niin ku ei heti pääse kirijoottamahan, niin se jää. Sitte ku pääsöö konehen äärehen, niin se ei oo enää aijankohtaasta tai tuntuu typerältä tai on jo unohtunu koko asia. Väkisin tänne on turha vääntää mitää.

Kirijoottelen sitte, jos ny sattuu joskus huvittamahan. Yritän vähitellen tyhyjennellä vanhoja juttuja, mutta en meinaa niistäkää mitää urakkaa ottaa. Hissuksensa, ku siltä tuntuu.

Sen verran höperö oon, jotten halua poistaa koko plokia kerralla. Nuo vanhat jutut ku on vähä ku mun päiväkirija. Lujen ensi ja poistan vasta sitte. Palijohan sielä on turhaa, mutta joskus tuloo joku ahaa-elämys, jotta ”Ai, tuo tapahtuu silloon!”

6 Replies to “Sellaasta tuumaalin”

 1. Miekii oon meinannu poistella vanhoi juttui, niitähä o vuuvesta 2005 lähtie. Tietäsin vaa, mite ne saa poistettuu, nii alkasin vaik yhe viiko jutut päiväs poistaa.

  1. Mä poistan näin:
   – Omat sivustoni -> Artikkelit -> Valitte juttu, jonka haluat poistaa (yläreunas näkyy, montako juttua ja montako sivua sulla on) >> -näppäämestä pääsöö viimmeeselle sivulle elikkä sinne, mihinä on vanhimmat jutut -> Laita täppä sen jutun otsikon eres olevahan ruutuhun, jonka haluat poistaa (voit valita yhyren tai usiamman kerralla) -> Ku viet kursorin otsikon päälle, tuloo näkyvihin vaihtoeherot, mitä sille jutulle voi teherä -> Valitte Roskakori (ilimoottaa, montako juttua on siirretty roskakorihin). Sielä ne on vielä talles, jos tuut katumapäälle, mutta jos haluat poistaa ne kokonansa, niin valitte siitä juttuotsikkojen yläpuolelta Roskakori (suluus on peräs luku, montako juttua on siirretty roskakorihin) -> Valitte sivun yläosasta Tyhjennä roskakori -nappula. Sitä ku painaa, niin se hävittää poistetut jutut.

   En tierä, onko tästä yhtää mitää apua, mutta kyllä sä osaat, oothan sä poistellu ennenki juttuja.

 2. Kiitos Anne-kulta ohjeesta, pääsi noilkii ohjeil poistamaa, mut sit keksinkii helpomma reiti, avaan vaa sen vanha jutu, nii sinne tulo oikeelle laatikko, mis lukkoo, poista roskakorii. Sit avaan sen osio, mis lukkoo, tyhejennä roskakori. Touko-ja kesäkuu 2005 poistettu, urakka jatkuu pikkuhiljaa.

 3. Kyllä meitä blogien lukijoitakin on ja usea on palannutkin blogien pariin. Seuraan mielenkiinnolla juttajasi, ihan täältä Keski-Euroopasta käsin.

  1. Hei, Leena!
   Kiitos päivän piristyksestä! 💖 Oan ajatellut, että vain ihana Äityli-Mummo käy kommentoimassa ja ettei näitä kukaan muu sitten luekaan.

   Kyllähän nuo kaikki teemablogit varmaan on vielä voimissaan (lifestyle, sisutus, muoti, kauneus, ruoka, leivonta tai johonkin tiettyyn asia-aiheeseen liittyvät…) Mutta mulla ei oo mitään muuta jatkumoa jutuissani kuin oma, rakas, rumankomea murteeni. Se jo yksistään karkottaa monta lukijaa, kun huomaavat, ettei tästä ymmärrä mitään. 🤣

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: