Tuloksia

No niin. Sielä ne verikokehien tulokset oli Omakannas. Nää ei kertoosi mulle mitää, jonsei sielä olsi nuota viitearvoja.

Kaikki muut oli viitearvoos paitti kolesteroolit. Kokonaaskolesterooli oli 5,4 (viitearvo 0,0 – 5,0), ”paha kolesterooli” oli 3,7 (viitearvo alle 3) ja triglyseriinit 1,94 (viitearvo 0,00 – 1,70).

”Hyvä kolesterooli” oli justihin ja justihin viitearvoos 1,29 (viitearvo yli 1,20). Sitte mä laskin kokonaaskolesteroolin suhtehen ”hyvähän kolesteroolihin”. Se oli 4,18 ja se pitääs olla alle 3,50 tai mieluummin alle 3,00.

En siis saa syyttää kilipirauhasta tästä vetämättömästä olostani. Harmi! Sitte ei jää ku yks maharollisuus: syy löytyy peilistä kattomalla.

Vissihin täytyy ny vihiroonki ottaa ittiänsä niskasta kii ja lakata ettimästä vikaa aina jostaki muolta. Ruokaalu- ja liikuntatottumusten täytyy muuttua jos ei muuten, niin terveyren takia.

Tänään en kumminkaa vielä oo muuttanu mitää, vaan oon kulukenu autolla ja syöny ku porsas. Olin nimittään Raijan työnä sellaasella viiren ja puolen tunnin pikavisiitillä… Ku lähties näytti siltä, jotta tuloo vettä niskahan hetkellä millä hyvänsä, niin menin autolla.

Ennen lähtyä tankkasin ”tervehellistä” vois paistettua kaalia ja jauhelihaa. Ja Raijan työnä maistelin tietysti kaikkia seittemää sorttia, mitä pöyrästä löytyy. Korijaan: suklaakeksiä ja kettukarkkia en maistanu. 😀

Mutta huomenna ku pitää käyrä kaupas hakemas ruokavärkkiä, niin lupaan kattella niitä tervehellisempiä vaihtoehtoja. Isäntä saa luvan syörä sitä, mitä sille tarijotahan tai mennä muolle syömähän, jonsei kelepaa. Kaksia ruokia en meinaa ruveta keittämähän. Sitä paitti senki kolesteroolit oli ollu koholla viimme mittaukses ja ens kuus sen pitääs mennä kontrollihin.

Advertisement

2 Replies to “Tuloksia”

  1. No ei paha, varmast saat pienil muutoksil tuoho korjausta. Kyl maar miukii täytyy napakoituu tuon syömise suhtee, JOS mie kahten – kolmen päivän syö oikei, monta kertaa ja pienii annoksii, nii jo taas sorru syömää päiväl iso annokse. Toki ruoka o terveellistä, mut pitäs syyvä pienempin annoksin. Nii ja siel verikokeiskii voisi käyvä ja silmälääkäri tilata !

    1. Mä oon vain niin toivotoon kokki, jotta en osaa teherä sekä tervehellistä että HYVÄÄ ruokaa. No, toisaalta siinä on se hyvä puoli, jottei tee mieli ottaa lisää, ku ei oo liika hyvää 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: