Korvapuolen kuulumisia

Mulla oli tänä aamuna aika korvapolille. Ensi kuulontutkimuksehen ja sitte lääkärille.

Luulin selevinneheni hyvin kuulotestistä, mutta sanoovat, jotta ei se juurikaa erellisestä ollu parantunu. Testistä selvis, jotta sisäkorva vaikuttaas olevan kunnos, mutta jostaki syystä ääni ei johoru ilimatien kautta sinne. Lääkäri epääli, jotta sielä on tulehrusten aiheuttamaa arpeutumaa, minkä takia en enää kuule normaalisti. Muuten ei lääkärin mielestä ollu mitää ”moitittavaa” eiväkkä laita uutta kontrolliaikaa.

Mä oon kuvitellu kuulevani ihan hyvin (?), niin sen tähären tuli yllätyksenä, ku lääkäri totes, jotta mun kuulonalenema on siinä rajoolla, jotta ruvetahan puhumahan kuulolaittehen hommaamisesta. Oikia korva on ns. rajoolla, mutta vasemman kuulo on jo selevästi alentunu.

Tähän asti musta on tuntunu, jotta lääkärit ei oo ottanu tosisnansa ku mä oon valittanu, jottemmä kuule. Eikä kukaa lääkäri oo eheroottanu vielä kuulolaitetta. Mä olsin ottanu sen ylähä hyppien heti silloon kaks vuotta sitte ku tää koko rulijanssi alakoo, mutta nyt mä oon kokenu pärijääväni ihan hyvin. En oo enää aikoohin käyttäny sitä netistä ostamaani korvakuulokettakaa.

Paitti jotta torellisuures kyse taitaaki olla siitä, jotta oon vain tottunu pärijäämähän näin. En vain oo hoksannu sitä ennemmin. Ainaki kakarat oli jouluna sitä mieltä, jotta meillä televisio huutaa ihan he-le-**-tin lujaa. Ei mun mielestä 🤣

No, mä olin siinä tilantehes kumminki sevverran pöllämästyksis, jotten osannu vastata mitää lääkärin tierusteluuhin kuulolaittehesta. Mutta ei se mitää. Se vain totes, jotta jos tuun sille päälle, niin käyn hakemas tk:sta lähettehen korvapolille ja laitetahan homma vireelle.

Mä tierän, jottei mun kannata ainakaa kakaroolta kysellä. Ne lähtis itte kyyttäämähän mun sinne teekoohin. 😂 Kattotahan sitte vaikka talavi- tai kesälomalla. Nyt ei tahtoosi millää viittiä olla töistä pois tällääsen asian takia.

Advertisement

4 Replies to “Korvapuolen kuulumisia”

  1. Varmaa kannattaa se kuulolaite hommata, alkaa kuulemaa kunnol semmosiikii äänii mitä ei välttämättä oo vähhää aikaa kuullu. Sit jos ei mitä halua kuulla, nii valikoiva kuulo käyttöö 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: