Halaus

Tänään pomo antoo mulle tehtäväksi selevittää yhtä valtuusasiaa, ku ei oo saatu hoirettua parin asiakkahan asioota sähköösesti, vaikka kaikki piti olla kunnos.

Mä soitin ensi yhtehen paikkahan, mistä mulle annettihin suora puhelinnumero henkilölle, joka kenties vois auttaa. Hänkää ei pystyny auttamahan itte, mutta antoo mulle taas uuren numeron, josta sain selekiät ohojeet, mitä kokeella ensi ja kehootuksen ottaa uurestansa yhteyttä, jos ei niillä ohojeella päästä etehenpäin.

Vein ohojeet pomolle ja – kas kummaa – niin saatihin valtuuret pelittämähän ja jatkos päästähän hoitamahan asioota asiakkahien puolesta.

Pomo oli taukkaallu tämän saman ongelman kans ties kuinka pitkähän ja yrittäny soittaa sinne ja tänne ja tuonne ja kuunnellu tuntitolokulla ärsyttäviä jonotuspimputuksia. Aina ei oo saanu eres ketää kiinni tai sitte on vain sanottu, jotta ei täälä näy tarvittavia valtuuksia eikä oo osattu antaa sen kummemmin mitää ohojeeta.

Nyt asia hoituu heti eikä huomenna. Pomo oli siitä niin riemastunu, jotta se tuli oikeen puolijuoksua halaamahan mua. Ja toi vielä ehtoopäiväkaffeelle koko porukalle herkullista suklaakakkua.

Mua oikeen nauratti, ku näin pienellä asialla sai toisen nuon ilooseksi. Toki se helepottaa isoosti asiootten hoitamista jatkos ja toisen asiakkahan kohoralla ongelma on ollu olemas vissihin jo pitkähänsä niin, jotta sitä on yritetty ratkoa jo monta kertaa aikaasemmin.

Ku näki, kuinka isoo asia se oli pomolle, niin tuli oikeen hyvä mieli ittellekki, vaikken mielestäni teheny mitää ihimeellistä.

***

Ja jotta kauhun tasapaino säilyys, sain vihaasen sähköpostiviestin asiakkahan työntekijältä, ku se sai mielestänsä liika vähä palakkaa. No emmä voinu sille enämpääkää maksaa, ku ei sillä ollu palijo tuntia ja sitte piti palakasta vielä vähentää lainan lyhennys työnantajalle.

Sain senki onneksi sumplittua niin, jotta se päättyy siihen, ku työntekijältä tuli loppujen lopuuksi kiitokset. 😊

3 Replies to “Halaus”

  1. Eihä se nyt mikkää pikkuasia ollu, jos pomo ol jo sitä tovi selvitelly. Kyl oot halaukse ja kaakkukahvis ansainnu. Mie oo kolmise vuotta autellu naapurii, laitellu sähköpostii sinne, tänne, tuonne, oon sanonu hänelle et antas asia olla, koska se ei häne eduks käänny, kerta ei oo kuuves vuuves edistystä tullu. Keskiviikkon viimeeks scannasi 23 paperii, laitoi s-postil etteepäi, ehkä ensviikol saap vastaukse. Toi hää miulle konjakkii ja 50€ palkaks, vaik oon sanonu et kiitos riittää.

  2. Juurikii näi, oompaha miekii saanu taksikyytii, ku oon häne kans käyny naapurikaupungis, erilaisis ”laitoksis” ja iha turhaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Muorin Ruusutarha

Kuka / ketkä saikaan Viikon virtuaalisen ruusun?

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: