Lääkäristä toisehen

Mulla oli eileen taas vaihteeksi aika korvapolille. Ensi oli kuulontutkimus ja se tutkijaki hämmästeli, minkämoinen muutos tuon vasemman korvan kuulos on tapahtunu sitte erellisen testauksen. Viires kuukaures kuulo on romahtanu. Alimmillansa piti tuutata ääntä yli 100 dB:n voimmalla ennen ku mä kuulin. Sitähän mä oon yrittäny sanua, jottemmä kuule mitää, mutta ku kukaa ei ota kuulevihin korvihinsakkaa!

Taas oli eri lääkäri. Tämä halus vielä kokeella korvan putkitusta, mutta mä sanoon heti, jotta iliman puurutusta en suostu enää siihen toimenpiteehin. Sen verran kipiää tuli erelliskerralla.

Ensi se kumminki puurutti mun nenänielun, kun se halus kurkata sinnekki. Ei mitää erityystä kuulemma näkyny. Sitte puurutettihin korva ja puurutusainehen piti antaa vaikuttaa puolisen tuntia ennen putkitusta.

Mulle annettihin lupa lähtiä vaikka kaffilahan siksi aikaa. Oliki sopivasti ruokatunnin aika. Mutta, mutta… mullehan oliki tarijooltu jo vastahanotolla sellaaset ohkaaset päiväkännit. Meinas ihan mennä askelehet ristihin eikä oikeen käytäväkää tahtonu piisata (= riittää).

Hoitaja saatteli mut lepotilahan ja vannotti, jotten lähäre siitä liikkeelle ennen ku varmasti tierän pysyväni pystys. Ei siinä onneksi kauaa menny ku alakoo käveleminen taas onnistua.

Kävin haukkoomas karijalanpiirakkaa ja hörppäsin teetä. Sitte sainki jo mennä takaasi polille. Korvahan laitettihin vielä lisäpuurutusta ja putken laittoki onnistuu tällä kertaa ihan hyvin. Ja kivutta.

Lääkäri kysyy, huomaanko eroa kuulos. En huomannu. Yhtä kuurooksi tunsin itteni. Enkä oo muuten huomannu vieläkää.

Koko loppupäivän oli sellaanen raareltu (= raadeltu) olo kurkus ja niistää piti vähä väliä. Ilimeesesti se nokkahan suihkutettu puurutusaine aiheutti sen. Ja krapula iski jo ehtoopäivällä. Alakoo päänsärky, joka on jatkunu vielä tänäänki eikä oo talttunu eres Burana Capsilla, mikä yleensä auttaa mun päänsärkyhyn. Kotia tultua otin Panadolin ja ainaki toistaaseksi päänsärky on pois. En tierä, tuliko seki nuosta puurutusainehista.

Parin kuukauren päästä kontrollikäynti, jos ei sitä ennen tuu mitää, minkä takia pitääs mennä aiemmin.

Ehtoolla orotti sähköpostis kutsu yhtehen tilaasuutehen, josta kerron sitte tuonnempana. Se oli kumminki melekoonen yllätys. Mieluunen sellaanen, niin jotta ilimoottauruun mukahan.

Tänään oli taas vaihteeksi lääkäri. Hammaslääkäri tällä kertaa. Onneksi se ei löytäny muuta ku hammaskiviä. Sitä pääsen poistattamahan suuhykienistille vasta ens vuoren puolella.

Jospa ny sais loppuvuoren olla rauhas töis eikä tarttisi hypäätä joka kuukausi jonku tohtorin rääkättävänä!

Tosin mä luulen, jotta pian pitää tilata aika jollekki muistitohtorille. Maanantaina mä unohrin ottaa mukin töihin. Meillä on omat mukit ja mä pruukaan (= tapaan) tuora omani viikonloppuna konepesuhun. Onneksi taloon puolesta on muutama varamuki. Sitte mä hoksasin, jotta mulla on kyllä kuorimaveitti mukana, mutta olin unohtanu omenan kotia. 😂

Tänään, ku tyhyjäsin eväslaukkua työmaan jääkaappihin, niin totesin, jotta ruoka oli unohtunu kotia jääkaappihin… Aamutauolle mulla oli voileipä ja ehtoopäiväksi oli omena, mutta ruokatunniksi ei mitää. No, onneksi mulla oli se hammaslääkäris käynti, niin koukkasin samalla reissulla ruokakaupan kautta. 🤣

Niin että pitääkö olla huolissaan?

2 Replies to “Lääkäristä toisehen”

  1. No voi kökkö siu korvaa. Ei pijä olla huolissaa, ku o ollu tuota menoa sinne tänne, nii ei ihme et jottai unohtuu.

    1. Niin mäki vähä arvelin. Ja sitte vielä tuo kellojen venkslaaminen. Oon heräälly tuntia ennen kellonsoittua joka aamu. Tänä aamuna sain ensimmääsen kerran nukahrettua vielä uurestansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Muorin Ruusutarha

Kuka / ketkä saikaan Viikon virtuaalisen ruusun?

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: