Tapahtumia

Välillä tuntuu, jottei tapahru yhtää mitää kertomisen arvoosta, toisinansa taas tapahtuu senki erestä.

Viimme viikolla yhyreltä asiakkahalta tuli sähköpostia, jonka pomo välitti mulle, koska asia liittyy palakanlaskentahan. Asiakkahan äirinkieli ei oo suomi, vaan hän oli kirijoottanu viestinsä englanniksi. Pomo pyysi laittamahan lisäkysymyksiä asiakkahalle ja koska me ei kumpikaa sillä kohtaa koettu, jotta oma englanti olis riittävän vahava, niin laitettihin kysymykset suomeksi.

Mutta ku siihen postihin ei tullu vastausta, niin mä sitte päätin mennä epämukavuusalueelleni ja laittaa uuren postin, tällä kertaa englanniksi. Siihen postihin sain vastauksen ja koin, jotta tulin ymmärretyksi ja ymmärsin ittekki, mitä asiakas kirijootti.

Opiskeluaikana mä naureskelin, jotta täälä tuskin joutuu vierahilla kielillä operoomahan, mutta näin vain tuppukyläki pikkuhilijaa kansaanvälistyy. 😂

Tiistaina mulla oli se korvapoli. Lääkäri totes, jotta vasemman korvan tärykalavo liikkuu, mutta laiskahkosti eikä sielä näkyny tulehrusta, joka vois seliittää tuon huonon kuulon. Meinas, jotta on vähä mystinen tapaus. Mutta totes samalla myös, jotta siitä putkituksesta ei tällä hetkellä vaikuttaasi olevan mitää apua kuulon palauttamisehen. Sanoo, jottei hän ny kyllä näje syytä kiruttaa mua turhan tähäre, vaan kehootti ottamahan uuren aijan parin viikon päähän. Silloon (2.11.) otetahan kuulokoe ja sen jäläkihin on lääkärin vastahanottoaika.

Tiistaiehtoolla löysin siivouskomerosta vanhan putelin kaakelisaumojen puhuristusainetta. Päätin testata sitä ja johan rupes saumat kirkastumahan. Levitin myrkyn ensi sienellä saumoohin ja jynssäsin saumaharijalla, pyhiin kostialla liinalla pois ja kuivasin. Se oli sen verran työlästä ja otti olokapäähän, jotten viittiny mennä ku kaks seinää. Ja siihen se sitte jäiki. Toivottavasti tulevalla viikolla saan työn loppuhun. Huomasin kyllä, jotta pitää jokunen sauma ottaa uusiksi niistä jo pesemäksi luulemistani seinistä.

Keskiviikkona pelijästyyn, ku flikka oli laittanu feispuukkihin, jotta hänen autonsa perähän ajettihin liikennevaloos. Onneksi ei kuitenkaa käyny pahemmin. Ei oo tullu niskavaivoja eikä autohonkaa ollu tullu kovin suuria jäläkiä. Perähänajajan auto oli ottanu enämmän osumaa.

Torstaiehtoolla tuli poijan sakki viikonlopun viettohon. Oon taas saanu karvakaveriilta hellyyttä ja riehuntaa. Ja vähä klaappia (= naarmuja) käsihin niistä riehumisista. 🤣

Nyt ne on lähteny kotomatkalle (kesärenkahilla) ja minä tietysti murehrin niin kauan, ku saan viestin, jotta ovat pääsnehet perille.

Pitkin viikkua oon tyhyjäälly flikan kämppää remontin alta, mutta seki homma on vielä vaihees. Jatkuu ens viikolla…

Perijantaina muuten flikka soitti ja mä kysyyn, jotta vieläkö sua uhkaallahan työpaikalla. Sanoo, jotta asias on ollu aika monta käännettä sen jäläkihin. Se oli kysyny luottamusmieheltä, jotta kuka olis näitten uhkaallehien pomojen yläpuolella sellaanen, johon hän vois ottaa yhteyttä. Se oli saanu yhteystieron ja se päällikkö oliki sitte ollu aika tyrmistyny alaastensa käyttäytymisestä ja oli torennu, jotta eihän heirän firmas eres oo lakimiestä saati jotta sellaasella uhkaalu olis firman arvojen mukaasta. Oli luvannu lähtiä flikan kans rosiksehen, jos se sinne joutuu. 😆 Eli se episoorin saa ny taputella loppuhun käsitellyksi.

Flikalla on enää kolome työpäivää jälijellä nykyyses paikas ja torstaina se menöö uutehen paikkahan. Niillä on kuulemma sielä omien hiusten laittopäivä, eli se saa heti oman tukkansa kuosihin. Samalla se tutustuu taloon tapoohin ja ihimisihin. Firman asiat rupiaa olemahan kirijanpitäjää lukuhun ottamata järijestykses. Se on kysyny mun pomolta tarijouksen ja saanukki sen, mutta oli vertaalun vuoksi kysyny kaharesta muustaki paikasta, mutta niistä ei oo kuulunu mitää. Voisko siitäki jo päätellä jotaki? Se lupas laittaa tarijouspyynnön vielä yhtehen paikkahan ennen ku teköö päätöksensä.

Advertisement

2 Replies to “Tapahtumia”

  1. Toivottavast tuo siu korva saahaa kuntoo. Meil pittää uusii kylpäri lattia saumat, 23 vanhat, ei lähe millää myrkyl puhtaiks, laatois ei mittää vikkaa. Kyl ol ihana kolmetuntine penskoi luon mökil. Seuraava tapaamine kokosakil joulun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: