Raskas viikko

Ensimmäänen työviikko loman jäläkihin. On ottanu voimmille. Eikä ihimekkää, jos kuukauren vain vetää lonkkaa, niin pakostaki jaksaminen on vähintäänki heikentyny.

Oon kumminki päättäny eres yrittää. Oon käyny koko viikon pyörällä töis. Mittaris on ny vähä yli 300 km. Jää pahasti jäläkehen viimme vuoresta, mutta ei mahara mitää.

Töis oli jonki verran ensi seleviteltävää ja sitte piti tietysti saara normaalit päivittääset asiat rullaamahan siinä samalla. Raija oli pärijänny oikeen hyvin mun töis, vaikka se raukka stressas niitä niin kovasti. Minkä mä kyllä ymmärrän. Oon ittekki joutunu tuuraamahan toisia loman aikana ja niis toisen töis menöö aina palijo enemmän aikaa, ku ei ne oo niin tuttuja. Ja siksiki, ku ei halua mihinää tapaukses töpeksiä ja teherä virheetä, joita se toinen joutuus sitte selevittelemähän.

Tiistaina oli heti suurimman asiakkahan palakat. Tosin työkaverille sanoon, jotta jollaki lailla on hyvin lohorullista aloottaa just niitten palakoosta, ku ne on niin selekiät ja sieltä tuloo tierot aijallansa, oikeen ja selekiästi. Ei tartte pyyrellä eikä kysellä lisäselevityksiä. Ja sitte niis on sen verran haastetta, jotta niitä on mukava teherä. Ja monta työvaihetta, jokka pitää muistaa.

Sitte mä oon mapittanu hirmuusen määrän tosittehia ja alootin niiren kirijaamisen. Tietysti sieltä puuttuu jotaki ja niitä on pitäny pyyrellä.

Pomo oli jättäny lapon mun pöyrälle, jotta se tuloo tänään käymähän lomaltansa. Nettisivuja päivitetähän ens viikolla ja piti miettiä, mitä sinne laitetahan palakanlaskennasta. Erellinen teksti on vanhentunu jo aijat sitte. Mä ajattelin, jotta teen eherootuksen valamihiksi, jotta saarahan sitte yhyres kattua ja muokata sitä, mutta pomo luki sen läpi ja sanoo, jotta se on hyvä sellaasnansa.

Mutta vissihin kaikki ajatteleminen on ollu vaihteeksi niin rankkaa, jotta parina ehtoona oon körmähtäny (= nukahtanu) jo aika varahin. Ja tänään alakas olemahan ehtoopäivästä silimät jo hyvinki väsyksis. Vuoti ja tuntuu ”tikkuusilta”. Voi olla, jottei tänäkää ehtoona tartte kovin myöhälle valavua.

Advertisement

One Reply to “Raskas viikko”

  1. Hyvi muistan, et ensimmäiset päivät loma jälkee tuntuit ropassa. Kyl se sit siit alkaa suttaantummaa. Tsemppiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: