Miina Supinen: Mantelimaa

Molli Nieminen on esiintyvä taiteelija, jonka mies Keke saa firmasnansa sähköiskun ja vaipuu koomahan. Talous on ollu muutenki tiukoolla ja kun Keken tulot loppuu eikä oo tietua, seleviääkö hän ja koska ja minkämoises kunnos, niin Mollin on pakko alakaa ettiä rahakkahampia hommia.

Sellaasia olis tarijolla Mantelimaas, jota luotsaa hänen nuoruusaikaanen tuttavansa Jonne J. Halkio. Ongelma on vain se, jotta Mantelimaas on ”joulu ainainen” ja Molli puolestansa vihaa joulua. Mutta hätä ei luje lakia.

Mantelimaalla on kumminki synkkä salaasuutensa, joka on vaatinu jo ainaki yhyren uhurin ja havitteloo seuraavaksi Mollia.

Tää oli taas sellaanen kirija, jonka lukeminen tihkaasi. Kahalasin kumminki urhoollisesti läpi, vien kirijan pois, enkä valitte saman tyylistä seuraavaksi.

2 thoughts on “Miina Supinen: Mantelimaa

  1. Miekii joskus lukenu kirja harppomal, ku ei oo ollu yhtää kiinnostava, jättäny jopa lukemise keske. Mut mie oo muutekii hirvee huono lukemaa kirjoi.

    1. Mä taas oon meleko sisukas ja jatkan kirijan yleensä loppuhun, ku oon kerta aloottanukki. Ihan muutama vain on jääny kesken.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.