Kehityskeskustelu

Meillä on tällä viikolla kehityskeskustelut. Meitä on viis palakollista. Joka työpäivälle pomo on varannu Krouvin kapinetin ja puolitoista tuntia aikaa.

Tänään oli mun vuoro. Menin hyvin avoomella ja rennolla fiiliksellä. Ja oikias olin: pomo oli sitä mieltä, jotta ne jäykät kehityskeskustelumallit ei oo meirän porukkaa varte.

Alootettihin ensi syömällä ja ku oli einehet tuulensuojas, niin käytihin läpi työs jaksamista, toiveeta, tarpeeta, eherootuksia, työnkuvaa, tulevaa loppuvuotta jne. Juttu rönsyyli välillä sinne tänne, mutta varmahan tuli tärkeemmät asiat puitua. Ja ku meillä on sellaanen työmaa, jottei näitä asioota tartte pantata sinne seuraavahan kehityskeskusteluhun asti, vaan ne voi esittää silloon ku ne on aijankohtaasia tai tuloo mielehen.

Sitä paitti pomo oli päättäny, jotta meillä on vastaavat keskustelut nelijännesvuosittaan. Työnkuva on sellaanen, jotta eri aikahan vuoresta on erilaaset kiiruhut ja murehet. Niitä on hyvä käyrä läpi pienemmis pätkis. Kuullosti ihan fiksulta.

Mun työni on ehkä kaikkista tasapaksuunta: palakkoja maksetahan ympäri vuoren eikä tulorekisterin tulon jäläkihin oo enää tarvinnu pitää mitää suuria ilimootussulukeesia tammikuus.

Esitin toivehen saara kouluutusta toisen ohojelman lomapalakkaominaasuuksista. Sitä on rakennettu sinne ku Iisakin kirkkua, enkä mä tierä, mihinä järijestykses ja kuinka se otetahan käyttöhön. Ja pystyykö sitä eres hyöryntämähän kaikkien asiakkahien kohoralla, ku niillä on niin monenmoisia lomapalakkoja. Pomo lupas kysellä ohojelmistotaloolta. Muisteli, jotta hänellä on sielä käyttämätööntä kouluutusaikaa, mikä kuuluu tuohon ohojelmapakettihin. Sen vois hyöryntää palakanlaskentahan.

Puhuttihin siitä, kuinka meillä on hyvä, huumorintäyteenen työilimapiiri ja jokahinen saa olla oma ittensä. Sain pomolta palautetta, jotta oon kuulemma hyvä työntekijä. Ittenäänen, oma-alootteehen ja asiakkahakki on tykänny.

Harmi vain, jotten itte havaannu antaa pomolle henkilökohtaasta palautetta. Paitti sen, jotta meillä tohtii pomollekki vitsaalla. En ollu hoksannu palautetta miettiä etukätehen. Vaikka oommä monehen kertahan jo muistanu sanua siitä, kuinka hyvin mun on otettu vastahan ja perehrytettihin kaikes rauhas. Ja vastuuta sain jo hyvin varahaases vaihees. Sitä oon ihimetelly monta kertaa, jotta kuinka ne uskalsi luottaa muhun niin täysin? Kielteestä palautettahan mullei olsi ollukkaa.

Senki mä muistin sanua, jotta oon tykänny, jotta mulla on riittävästi aikaa teherä ne omat työni niin hyvin ja sillä huolellisuurella ku mä haluanki ne teherä. Ei kelloteta eikä tartte teherä liukuhihinalla, vaan mä voin rauhas tarkastaa omat työni ennen ku pistän ne etehenpäin. Toki joskus on sellaasia viikkoja, jotta melekeen kaikkien palakat osuu samahan aikahan. Sitte vain teherähän. Työt ei tuu valamihiksi muuten ku tekemällä.

Ja vähä vähältä mä saan uusiaki tehtäviä. Nyt on taas yks uus kirijanpito, joka mun on puhet teherä ens viikon mittahan, ku pomo on lomalla. Se saa sitte lomalta tultuansa tarkastaa sen ja teherä tilinpäätöksen. Siihenki mulla on ollu aikaa perehtyä. Tein tänään ”kuivaharijoottelua” ja kävin viimme vuoren kirijanpiron läpi, jotta pääsin jyvälle, mitä sielä tapahtuu ja kuinka mikäki kirijatahan. Tykkään! Se on aina vaihtelua palakanlaskentahan. Eikä pääse ihan kokonansa tuo kirijanpitopuolikaa näivettymähän.

Advertisement

2 Replies to “Kehityskeskustelu”

  1. Noita kehityskeskuteluja tul muutama käytyy, sillo ennevanhaa. Mie oo edelleekii onnelline siu puolest, et sait noi ihana työpaika ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: