Ei se ollu mun syy!

Eileen tuli viesti, jotta uurenvanhan tietokonehen saa hakia ensimmääsestä huollostansa…

Menin hyvin araasti ovesta ja kysyyn, jotta tohtiiko tulla, kuinka pahahan umpisolomuhun mä olin saanu sen laitettua. Pasi lohorutti, jotta tohtii tulla. Vika ei kuulemma ollu mus. Sieltä oli kovalevy hajonnu.

Pasi kertoo, jotta he tsekkaa konehet aina siinä vaihees, kun ne tuloo heille huollettuna ja ku mun vanhasta konehesta siirrettihin tietoja, niin se pelas moitteettomasti. Ei oo kuulemma ikänä ennen tullu vastaavaa tapausta. Mutta mikä säkä, jotta se hajos justihin silloon, kun mä sain sen kannettua kotia ja kytkettyä piuhat kiinni. Ja sama juttu näppiksen kans. Se on se mun maakinen kosketus. Mulla tahtoo olla aina tuollaanen vaikutus kaikkihin aparaattiihin.

Olivat vaihtanehet koneehin uuren kovalevyn eli mullahan on ny käytännös uus kones. Paitti jotta onhan sielä tietysti kaikki muut sisuskalut vanhoja, mutta mä luulen, jotta täs on konesta mulle pitkäksi aikaa. Tämon hilijaanen ja nopia, tuntuu näin kättelys ainaki hyvältä. Näppiksen ja hiirenki sain uuret – ja palijo paremmat ku ne ensimmääset. Näppikseski oli ollu joku tuotevika, niin jottei se vain kertakaikkiaan toiminu.

Ja mä ku jo pelekäsin, jotta mulle lätkäästähän tietokonehenpitokieltua niinku eläänrääkkääjille elääntenpitokieltua, mutta vielä toistaaseksi vältyyn siltä ku torettihin, jotta kones kuoliki vanhuuttansa. Ja huolto meni takuun piikkihin, onneksi.

One thought on “Ei se ollu mun syy!

  1. Tietokonneerääkkäjä 😀 No onneks et ollu, vaa vanhuuttaa kovalevy kuollakupsaht 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.