Tavoote saavutettu

Ehei, ei liity painonpurotuksehen millää lailla. Mutta pyöräälyhyn liittyy.

Mä en muista, mihinkä aikahan keväällä (huhti-toukokuus?) alakasin tekemähän työmatkoja pyörällä. En oo pyöräälly joka päivä enkä aina eres joka viikko. Vähä keliistä ja huvituksesta riippuen.

Mutta johonaki vaihees, ku pyörän mittaris alakas olemahan yli nelijäsataa kilometriä, mä pistin ittelleni tavootteheksi, jotta kyllä 500 km pitää saara rikottua ennen ku pyörä pistetähän talaviteloolle. Eileen jäi harmittavasti uupumahan 650 m tuosta tavoottehesta.

Tänä aamuna ulukomittari näytti -3 astetta ja mä mietiin, jotta autolla ja kesärenkahilla voi olla liukasta, mutta pyöräälles taas kylymä. Kumpaako mä pelekään enämmän?

Päätin pelijätä liukkautta ja mennä polokupyörällä. Aika ilikiää oli seki. Hanskoosta huolimata tuntuu, jotta sormenpäät paleltuu irti.

Mutta polokupyörän matkamittaris on ny mukavasti 506,9 km. Enämpää mun ei oo pakko siihen tällä erää saara. Jos keliä piisaa, niin voin mennä vielä pyörällä, mutta en lähäre kovin kylymällä, sateella, kovalla tuulella tai liukkahilla keliillä.

Toisaalta, jos mä ny vaihran kulukupelin neliipyörääsehen, niin se tarkoottaa, jotta mun pitää yrittää käyrä ehtoosin kävelemäs eres pieni lenkki, jottei koko päivä kulu vain sisällä. 

2 thoughts on “Tavoote saavutettu

  1. Kaik liikunta, vähänekkii, o hyväks. Mie nakkasi ajatsitte askelmittari pöytälaatikkoo. Tiijän et vähintää 8000 askelta tulo päiväs, uintilenkil tulo jo yli 6000, tupapäivän jääp 2000, en aio väkisi saaha 10000 täytee, tää luku omiu mielest vaa jonkuu keksimä ja saattaa saaha ressi aikasiks. Muistasi jostai lukenee, et pitäskii kävellä 15000 askelta päiväs, höpö höpö sanon mie, tiijän muutama ihmise jotka ei koskaa lenkkeilly, kotitöitä tehes tul liikunta, silti elliit tervein ja melkei 100 vuotisiks.

    1. Eihän sitä muuta kerkiääsikkää ku olla tien päällä, jos joka päivä töiren päälle pitääs lähtiä keräämähän 15000 askelta… Mulle piisaa kyllä vähempiki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.