Vakavan äärellä

Nyt on ollu töis vähä rauhalliseet viikko ku ei ollu enää vuorenvaihteen rästiä tehtävänä. Sain eileen laskia palakat ihan kaikes rauhas ja tarkastaa ne, ennen ku lähetin etehenpäin.

Tänään mä hoksasin, jotta eihän täs oo enää pitkä, ku pitää antaa ensimmääset työnantajan erillisilimootukset enkä mä oikeen tierä niistä vielä mitää. Niimpä rupesin sitä asiaa selevittelöhön.

Ja ehtoopäivällä pomo antoo mulle syrämmentykytyksiä: Se tuli kalenterin kans ja sanoo, jotta he (hän ja opettaja) on ny sopinu mulle tilinpäätöksen näytön perijantaille 15.2. Glup!

Ja sitä ennen on ihan aikatauluusta johtuen palakanlaskennan näytöstä ensi vuosi-ilimootuksen teko tämän kuun loppuhun mennes ja ens kuun aluus sitte varsinaanen palakanlaskenta ja tulorekisteri-ilimootus.

Ei mua enää tuo palakanlaskenta jännitä, sen mä tierän suorittavani. Mutta tilinpäätös! Ei oo kuulemma eres erellisvuoren kirijanpito enää toimistolla, jotta pystyysin siitä lunttaamahan, mitä sielä on tehty. Pomo kyllä lupas, jotta kuun vaihtees käyrähän sitä vähä yhyres läpi, jottei ny ihan kylymiltänsä tartte ruveta teköhön, ku en oo sen firman kirijanpituakaa teheny ollenkaa. Saan pari viikkua sitä siinä kattella ku muilta töiltäni kerkiän.

Saas nähärä, näjenkö painajaasia koko ens yön.

Pakko on ny kattella muistihinpanot esille ja ruveta kertaamahan pikkuhilijaa tilinpäätösasioota ja jaksotuksia. Mun koko harijootteluaika on niin painottunu tuonne palakanlaskentahan, jotta epäälen jo unohtaneheni kaiken muun mitä ikänä oon maharollisesti oppinu.

Mainokset

2 thoughts on “Vakavan äärellä

    1. Kyllä varsinki tuo tilinpäätös ja veroilimootuksen teko menöö ihan tuurilla, jos on mennäksensä, kun en oo koskaa teheny ensimmäästäkää vastaavaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.