Voi – sanonko mikä!

Mä jo meinasin tyytyvääsnä tänne kirijoottaa, kuinka mä oon tänään itte aktivootunu työnhaus, mutta hallitus on näköjään aina askelehen erellä ja uutta kiristystä ollahan jo valamistelemas.

60 päivän karenssi! Ja mistä löytää joka viikko uuren työpaikan hajettavaksi ku ei uutta hajettavaa oo eres joka kuukausi? Tai voihan sitä tietysti hakia kaikkia maharollisia työpaikkoja (niinku esim. lääkäri, psykolooki, kirvesmies, lvi-asentaja), vaikkei olsi mitää erellytystä oikiasti saara sitä työtä. Siinä kohtaa kyllä alakaa jo yrittäjäkki ärähtämähän. Tai sitte ne ei laita työpaikkoja enää ollenkaa julukisehen hakuhun.

Mutta kerron mä ny kumminki, ku kerran alakasin. Sirpa vinkkas mulle eileen, jotta teekoos saatetahan jatkos tarvita sijaasta, ku heirän ”vakinaanen sijaanen” on saanu muita töitä eikä nyt oo sijaasia tieros. Kiitin vinkistä ja lupasin heti tänään soittaa vs. osastonhoitajalle. Ja soitinki.

Ja mikä yllättävintä, Pirkko muisti heti, jotta sähän ookki ollu meillä aikaasemmin. Joo. Kaks vuotta sitte kolomen päivän aijan. Oon sitte sinä aikana keriinny tekemähän vaikutuksen. 😀 En vain havaannu kysyä, jotta mitä mä silloon oon töpeksiny.

No, Pirkko kyseli vähä kouluutuksesta ja työkokemuksesta ja kehootti laittamahan tierot heirän rekrysivuulle. Ny justihin ei kuulemma oo sijaasen tarvetta, mutta muisteli, jotta joskus puolentoista kuukauren päästä olis maharollisesti ensimmäänen loma alakamas.

Kävin tietysti heti sen puhelun jäläkihin pistämähän tietoni rekisterihin. ”Eihän sitä koskaa tierä, mihinä oksalla se piru istuu.” pruukas äitee sanua.

Advertisement

3 Replies to “Voi – sanonko mikä!”

  1. Sinnuu ei ainakaa voi moittii siit, ettet ois aktiivisest töitä hakenu. Jatkos kannattaa hakkee VAA yhtä paikkaa per/vko. Jos ei sopivaa haettavvaa löyvy, nii sit arvot vaik lääkäri-poliisi-lentokapteenii välilt 😀 Mitä sit, jos ei siul oo koulutusta siihe ammattii, kouluttakkoot, ainakii oot ollu aktiivine !

    1. Tai sitte pitää hakia ympäri maata, mutta pistää niin suuri palakkatoive, jottei varmasti toteuru – tai jos toteutuu, niin kannattaa lähtiä 😉

      1. No mikä ettei, eiku menoks jos oikeest kohillee sattuu 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: