Lisää purnausta

Pitää kirijoottaa oikeen tuskanpunaasella, ku pistää taas niin vihakseni.

Mulle tuli nimittään tänään mieleheni, jotta pitääpä tarkistaa työkkärin sivuulta, onko ne lähettäny päivärahalausunnon työttömyyskassalle. Ei ollu. Ainakaa, jos mä tästä ny mitää ymmärrän:

Työvoimaviranomainen on 21.07.2016 antanut seuraavan työvoimapoliittisen lausunnon:

 

Lausunnon saaja

Työttömyyskassa 

Lausunto:  01/0F1

Työ- ja elinkeinotoimiston lausunto 14.09.2016 alkaen toimitetaan myöhemmin. Tiedoksi työnhakijalle: Maksaja harkitsee keskeytetäänkö etuuden maksatus käsittelyn ajaksi. (TTL 11 luku 6 §).

 

Perustelut

Tutkitaan opintojen tukeminen työttömyysetuudella.

Mulle jää ny tuosta ainaki se käsitys, jotta ne muka vasta tutkii asiaa. Mulle kyllä tuli tekstarilla viesti silloon kaks ja puoli viikkua sitte, jotta myönteenen päätös on tehty ja voin aloottaa opiskelut. Mutta työttömyyskassa ei sitä tietua oo saanu ja ne voi – tai ne pistää varmasti maksatuksen jäihin niin kauaksi ku saavat sen lausunnon.

Mä laitoon työkkärihin sähköpostia ja toivoon, jotta jouruttaasivat lausunnon lähettämistä, kun mä saisin ens pyhänä pistää jo seuraavan hakemuksen matkahan. Ei oo mukavaa, jotta mun vähääset lanttini makaa työkkärin päätösten takana.

Sitte tuli toinen ”kehumisen” aihe: Lähetin viimme maanantaina Ninnun synttärilahajan ykkösluokan postina. Se oli ollu perillä perijantaina. Olivat onneksi laittanehet reklamaatiota postille. Velijensä oli lähettäny lahajan jo elokuun puolella, eikä se oo kuulemma vieläkää menny perille… Hyvä, Suomen Posti! Laittakaa vain lisää väkiä mäjelle. Ai, mutta niinhän te teettäki.

Mainokset

2 thoughts on “Lisää purnausta

  1. Voi hyvää päivää, ku asiat tehhää vaikeiks, nii sit ne onkii tuplavaikeita 😦 Faseboogis eile yks miu kamuist sai kamultaa viesti : kiitos kortista! Kysymykses ol viimevuuve joulukortti :O 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.