Takakiriä

Eileen oli niin mukava kevätpäivä, jotta jopa mä sain puhtia mennä pihatöihin. Ihan sillä lailla köykääsesti aloottelin, jotta keräsin kaks kottikärrykuormallista risuja. Meinasin, jotten vielä haravootte, vaan noukin vain ne pois, mutta terijoen salavat on niin kovia sotkemahan, jotta niitten kohoralla oli pakko ottaa harava avuksi. Puolisentoista tuntia siinä meni ja sitte alakooki jo piliveelemähän ja sataa pirahuttiki vähä. Ehtoommalla taas selekeni.

Tänä aamuna oli salille meno ja sielä vasta huomasin, jotta ei ne herrat (eikä frouvakkaa) palijo tartte, ku oli niin, niin kiriänä takareiret ja selekä. Ei ku lisää rääkkiä vain! Puolisentoista tuntia oltihin sieläki. Tosin mä käytin siitä aijasta reilun puoli tuntia kuntopyörän polokemisehen. Ja ehtoopäivällä tein ihan tikusta (tai oikiastansa tiskipuluverista) asiaa ja lähärin pyöräälemähän Tokmannille. Eikähän ny oo tämän päivän kuntoolut kuntooltu.

One thought on “Takakiriä

  1. Mie tuos ykspäivä kokkeili rappureenii ylöspäi sillei, et harppasi kaks rappusta kerral. Kolmannes kerrokses luovuti, kipiti rappu kerralaa. Sit mäni olkkati lattialle henkee haukkomaa, sanoi et tää o iha hullu touhuu, ihtesä tappamine tällei! Siihe sulho: onks pakko riehuu noi kovast, vähempkii riittää! No on, ku oot ite sanonu ettei hiipimisest oo mittää hyötyy 😀 Ei siin montaa minuuttii männy, ku ol normaali olotila.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.