Henry Denker: Meidän lapsemme

Sirkan kirijahyllystä peritty…

Bill ja Christie Salem menettää Billy-vauvansa. Syyksi toretahan kätkytkuolema. Suru on musertava. Kun he jonku aijan päästä päättävät yrittää toista lasta, Christie ei tuukkaa raskahaksi. Lääkäri epäälöö, jotta Christiellä on niin suuri tunnelukko, jottei se ny vain onnistu. Hän eheroottaa aroptiota (= adoptiota), johonka Salemit sitte lopuuksi päätyväkki.

Toisaalla 20-vuotias Lori Adams huomaa olevansa raskahana poikaystävällensä Brett Mannille. He kumpiki haaveelevat näyttelijän urasta ja orottavat sitä suurta tilaasuutta, joka auttaas heitä tekemähän läpimurron. Lorin on tehtävä vaikia päätös. Brett on valamis kantamahan vastuunsa, luopumahan unelmansa tavoottelusta ja ryhtymähän rengasmyyjäksi serkkunsa liikkeehin, mutta Lori pelekää, jotta johonaki kohtaa Brett tuloo syyttämähän häntä ja vauvaa siitä, jottei hänestä koskaa tullu näyttelijää.

Niimpä Lori jättää Brettin ja lähtöö kotiansa. Isä ei kuitenkaa hyväksy tilannetta ja Lori kattoo viisahimmaksi pärijätä omillansa. Ja pärijääki. Mutta tajuaa myös, jottei hän yksin seleviä vauvan kans vaikka Brett aina välillä laittaa kirijehes muutaman taalan, minkä pienistä tuloostansa pystyy. Pitkähän harkittuansa hän päättää antaa vauvansa aroptootavaksi. Hän saa myös poikkeuksellisesti tavata pariskuntia, jokka on eherolla aroptiovanhemmiksi. Hän päätyy Salemin pariskuntahan, joka saa Lorin poikavauvan kolomen päivän ikääsenä.

Lori muuttaa paikkakunnalta jättämättä yhteystietojansa. Brettin kirijehet tuloo takaasi eikä hän saa enää yhteyttä Lorihin. Akenttinsa (= agenttinsa) ansiosta Brett pääsöö mukahan saippuasarijahan, joka teköö hänestä sekä kuuluusan että rikkahan. Nyt, kun hänellä on varaa, hän palakkaa yksityysettivän, joka löytää Lorin. Rakkaus ei oo koskaa karonnu heirän väliltänsä ja he päätyvät takaasi yhtehen.

Brettille on kuitenki järkytys, kun hän tajuaa, jottei Lorilla oo heirän lastansa. Nyt heillä olis varaa elättää lapsensa ja he päättävät hakia aroption purkua. Siitä seuraa pitkä oikeusprosessi, jota johtaa tuomari Judson Hart. Hän on tiukan päätöksen eres. Tierootusvälinehet on kiinnostunehia tapauksesta Brettin kuuluusuuren takia ja seuraavat herpaantumata oikeusistuntoja. Mikä on tuomarin päätös, kumpahanko perheesehen tämä lapsi kuuluu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.