Outi Pakkanen: Musta aurinko

Tämä kirija oli poikkeuksellinen. Ei yhtää aiemmin lukemistani kirijoosta tuttua henkilöä oo mukana ja tapahtumat sijoottuu pääosin Abu Dhabihin.

Seveniuksen perhe (Laura, Henrik ja Paloma) on muuttamas pariksi vuoreksi Arabiemiirikuntihin ja tarvittevat lapsenhoitajaa pienelle, jalaattomalle Paloma-tyttärellensä. Marinda pestatahan siihen hommahan.

Seveniukset eheroottaa Marindalle, että tämä vois muuttaa heille jo ennen reissuhun lähtemistä. Niin Marinda majoottuu Paloman huoneesehen. Äiti ei juurikaa lapsestansa tunnu välittävän, isä vähä enemmän. Kaikkista rakkahin hän näyttääs olevan isoisälle (äiteen isä) ja tärillensä (äiteen siskoo).

Pian Marinda huomaa, jotta perhees ei oo kaikki asiat aiva kohorallansa. Pariskunnan välit tuntuu viileeltä ja rouva suorastansa pelokkahalta kun miehensä on paikalla. Miehen olles matkoolla rouvalla on omat menonsa ja välillä kuluu vähä alakoholiaki. Marinda hoitaa Palomaa vuorokauret ympärihinsä.

Ennen matkalle lähtyä Seveniukset järijestää läksiääsillalliset ja sen jäläkihin Marinda joutuu toristamahan ikävää välikohtausta. Abu Dhabis niin Lauran juominen ku salaperääset reissukki lisääntyy. Samaases kaupungis sattuu olemahan töis myöski Lauran entinen avomies Seppo eikä Laura sen takia ollu juurikaa innostunu koko muutosta. Henrik on suurimman osan aijoosta matkoolla.

Pian Seveniukset saa vierahia Suomesta: Lauran siskoo ja isä, Henrikin aikuunen poika aiemmasta avioliitosta sekä Henrikin assistentti. Seveniukset järijestää taas juhulaillallisen, joka sujuu aika merkillisis ja riitaasis tunnelmis. Seuraavana aamuna hotellin apumies löytää ruumihin uima-altahasta. Sitä seleviteltäes palijastuu monta muutaki asiaa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

susiparihome.wordpress.com/

Susiparin päiväkirja luonnossa liikkumisesta, musiikista ja muusta mukavasta yhteisestä tekemisestä.

Helmiä lakeudelta

Runot ja kuvat ovat avain toiseen maailmaani, jossa ei ole kipuja

Päivä kerrallaan

Tavallista elämää lakian lairalta

HARAVANPYÖRÄ

Tavallista elämää lakian lairalta

Tarinoita elävästä elämästä

Tavallista elämää lakian lairalta

Karvapuusti

Tavallista elämää lakian lairalta

kaisajoupinblogi

Tavallista elämää lakian lairalta

Tillariinan fotobox

Tavallista elämää lakian lairalta

Saukon Taivaspaikka

Ihmettelee ja piirtää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: