Juhannusta kohti

Nuoret oli täälä pyhäehtoosta keskiviikkoehtoohin. Valitettavasti mä jouruun olemahan töis enkä keriinny viettää niiren kans aikaa niin palijo ku olsin tahtonu. Metkulta toki otin koiraterapiaa aina ku vain maharollista.

??????????????????????????????? Uupunu… ???????????????????????????????

Nuoret oli isännän kans käynehet pelaamas frispiikolffia ja ajellehet mönkijällä. Poijan kaveri kävi ”myllyttämäs” eli vahaamas konehella niitten auton.

Poika pyysi mua tekemähän kakun, jotta saarahan juhulistaa sisarusten valamistumista yhyres. Niimpä me kakkukaffiteltihin eileen ehtoolla ennen ku nuoret lähti. 

??????????????????????????????? Hymypojan suklaakakku.

Tänään (tai siis oikiastansa jo eileen ku kello on jo yli puolen yön) poika sai tutkintotoristuksen. Se on niin isoo asia meille, jotta moni ei varmahan osaa eres kuvitella, miltä se tuntuu näitten kivikkoosten kouluvuosien jäläkihin. Nyt kuitenki tuntuu tosi hyvältä.

Poika oli alakuviikosta vielä pari päivää työharijoottelupaikasnansa ja ku pomo oli kuullu, jotta se saa nyt paperit, niin oli sanonu, jotta ”tuu maanantaina verokortin kans”. Jos ei vakinaasta paikkaa, niin ainaki kiireavuksi pääsöö sinne.

On ollu niin mahtavaa nähärä poika iloosena ja onnellisena ja juttelevaasena. Toisenlaasiaki päiviä on ollu.

***

Itte sain pari isua työtä tehtäväkseni tällä viikolla. Kummakki sain valamihiksi, mutta oikiastansa en mitää muuta oo ehtiny tekemähänkää. Oli mukava lähtiä juhannuksen viettohon kun tietää, jotta ne ei sielä enää oo keskenerääsinä orottamas.

 

Mainokset

One thought on “Juhannusta kohti

  1. Hieno homma tuo poja juttu! Voi yhe kerra, keskiviikkon äiti luon kahvil pirtille mennes. Käin ostaas prismast uuve pihakeinu muovikato, laitettii se paikoillee. Pienet tytöt ol siel ja yhetkii ol änkeny sinne. Ämmä ol vetäst pääsä kaljuks, sil edellisesl ”keikallaa”, musta sänki ol kasvanu. Nokka pystys kävel ku euroopa omistaja. Tais vähä ottaa pattii, ku tytöt änkes miu kylkee kii. Raivaus-saha ol ostettu / viety viime perjantain, äit kiireht sen ostamista, vaa eipä tuo velmies olt sil mittää aikasiks saanu. Kuiteskii oikei mukavaa, lupsakkaa Juhannusta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.