Bingo!

Poren täälä aina vain huonon tyttären syndroomaa, kun en tänäänkää käyny äiteen työnä.

Haluan mennä sinne sitte, kun on sellaanen sää, jotta mä oikiasti voin käyrä sen kans ulukoolemas. Nyt on ollu tuulinen ja kylymä päivä. Fleecepusakka päällä oon kulukenu pihalla eikä yhtää oo ollu liikaa. Huomiseksi on luvattu lämpöösempää.

Täs tuskaallesnani oon kuunnellu vasemmalla olokapäällä istuvaa pirua ja oikialla olokapäällä istuvaa enkeliä. Toinen sanoo, jotta on lupa olla joskus ittekäski oman jaksamisen takia. Toinen sanoo, jotta ei äiteekää oo ollu koskaa ittekäs. Se ajatteli aina ensi isää ja sen jäläkihin meitä kakaroota. Vasta viimmeesnä oli sen ittensä vuoro – jos sittekkää. Aina kumminki oli joku vaatimas jotaki ja omat tarpehet ja toivehet piti pistää syrijähän. Mietiin, jotta onko meistä kukaa osannu pitää äitejä piikaa kummempana.

Sitte ku bingo rantautuu näille lakeuksille, siitä tuli äiteen henkireikä. Sielä se sai omaa aikaa ja oli pois perheen vaatimuksien ulettuvilta. Ja kai se toi vähä jännitystäki elämähän. Ja pikkuusen sosiaalisuutta – bingotuttuja.

Peliihin oon hurahtanu minäki. Mä en vain lähäre mihinkää, ku voin niin kätevästi pelaalla täs konehen ääres. Se on mun omaa aikaani. Ja samalla voi moikata niitä nettituttuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.