Pakkaaspäivä

 

Viimme yönä oli 11 astetta pakkaasta eikä se päivän mittahankaa plussalle oo menny. Aurinko paistoo aamusta, mutta ei jaksanu sulattaa kuuraa maasta.

Tänään on flikan 25-vuotispäivä. Lahaja on vasta tilaukses… Mutta se on itte saanu sen valita ja tiesi, jottei sitä synttääriiksi saa. Lupasimma kustantaa sille uusia meikkisiveltimiä, ku erelliset varaastettihin kaverin polttariis. Samalla meni kallis kasa meikkiä…

Sellaanenki harvinaasuus sattuu tänään, jotta poika tuli mun kans äitejä kattomahan 🙂 En muista, koska olis viimmeeksi mumman työnä käyny. Ruvetahan puhumahan ennemminki vuosista ku kuukausista.

Mainokset

3 thoughts on “Pakkaaspäivä

  1. JES, ossaa poika yllättää! Usko pois, niilt käynneil jää jotakii häne muistilokeroo! Ku elämä tasottuu, astuu uomiisa,nii sillo niist o appuu. Kokemusta o ja kokoaja tulloo lissää 😀

  2. Hello Anne! En tiiä, tunnistakko mut nimimerkistä, mutta sanoisko tää mitään; varaäiti?
    Tuu taas joskus kylään, äitiki varmaan tykkäis.

    1. En varmasti olisi nimimerkistä tunnistanut, mutta tuo varaäiti kyllä kertoi, kuka siellä on 🙂 Itse asiassa just eilen mietin, että oon lahjakkaasti (tai itse asiassa lahjattomasti) unohtanut sun syntymäpäivän, joten onneksi olkoon näin jälkikäteen. Pitäisi sopia äitisi kanssa, milloin tulisin vaikka vähän niissä merkeissä käymään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.